Günün Çorbası Mevsimsel ve yöresel | 450 TL |
Düğün (Yalnızca akşam yemeğinde servis edilir.)Tandır kuzu gerdan ile hayat bulan Anadolu’nun kadim düğün çorbasına şefin eşsiz yorumu | 750 TL |
Bahçe SalatasıBahçemizden ve köy pazarından günlük göbek marul, roka, semizotu, çiğ badem, ceviz, kuru bitirgen kayısı, dut kurusu, ay çekirdeği, keçi peyniri ve Harran ovasından nar ekşisi | 600 TL |
Kara Buğday Salatası Tütsülenmiş zahterli kırma zeytin, portakal, endivyen marul, maydanoz ve frenk soğan vinegret | 700 TL |
Paylaşımlık Mezeler Mercimekli fava, ıspanak falafel, portakallı kereviz, sarımsaklı ve manda yoğurtlu marine bebek havuçlar, avokadolu Rum ezme ve isli köy yoğurtlu köz arpacık soğan | 1.200 TL |
Geleneksel Dolma Üçlemesi Gün kurusu kabak, Antep biberi ve Yamula patlıcanı dolması | 600 TL |
Kereviz Kolot peyniri ile lezzetlendirilmiş fırın kereviz, taş fırından kereviz kreması ve kereviz yaprakları | 650 TL |
Kabak Rulo Kayseri ev pastırması ve Niğde Tabal peynirli, Yahyalı maden tulum sosu | 700 TL |
Tandır Ahtapot Odun fırınından; enginar kreması, maydanoz yağı, taze sebze kıtırları ile | 950 TL |
Ciğer Tava Dana yaprak ciğer, Topaç sarımsağı, kıl biber, bamya turşusu, soya sosu, taze çekilmiş kimyon, lavaş, ince kıyılmış taze soğan | 750 TL |
Mersin KaridesiMersin jumbo karidesi, köy tereyağı, sarımsak, Bourbon viskili bisque sos | 1.150 TL |
Külde Sebze Odun ateşinden; kestane mantarı, brokoli, kereviz, pancar, karnabahar, yer elması, avokado ve bebek havuç, zerdeçallı narenciye sos ile | 900 TL |
Armut & Peynir Taş fırından pelver ve Konya küflü peyniri dolgulu Mazı armudu, incir uyutma ve fırın Mihaliç peyniri | 650 TL |
Anadolu’dan Gurme Peynirler Konya küflü, Karaman Divle Obruk, Canrüba, Niğde tabal, Bergama tulum | 900 TL |
%10 servis bedeli uygulanır. |