Günün Çorbası Mevsimsel ve yöresel | 450 TL |
Düğün (Sadece akşam yemeğinde servis edilmektedir) tandır kuzu gerdan ile hayat bulan Anadolu’nun kadim düğün çorbasına şefin eşsiz yorumu | 750 TL |
Bahçe Salatası (Vejeteryan) bahçemizden ve köy pazarından günlük; göbek marul, roka, semizotu, çiğ badem, ceviz, kuru bitirgen kayısı, dut kurusu, ay çekirdeği, keçi peyniri ve Harran ovasından nar ekşisi | 600 TL |
Kara Buğday Salatası (Vejeteryan) tütsülenmiş zahterli kırma zeytin, portakal, endivyen marul, maydanoz ve frenk soğan vinegret | 700 TL |
Paylaşımlık Mezeler (Vejeteryan) Mercimekli fava, Ispanak falafel, Portakallı kereviz, Sarımsaklı ve manda yoğurtlu marine bebek havuçlar, Avokadolu Rum ezme ve İsli köy yoğurtlu köz arpacık soğan | 1.200 TL |
Geleneksel Dolma Üçlemesi (Vejeteryan) gün kurusu kabak, Antep biberi ve Yamula patlıcanı dolması | 600 TL |
Kereviz (Vejeteryan) kolot peyniri ile lezzetlendirilmiş fırın kereviz, taş fırından kereviz kreması ve kereviz yaprakları | 650 TL |
Kabak Rulo Kayseri ev pastırması ve Niğde Tabal peynirli, Yahyalı tulum peyniri sosu | 700 TL |
Tandır Ahtapot odun fırınından; enginar kreması, maydanoz yağı, taze sebze kıtırları ile | 950 TL |
Ciğer Tava dana yaprak ciğer, Topaç sarımsağı, kıl biber, bamya turşusu, soya sosu, taze çekilmiş kimyon, lavaş, ince kıyılmış taze soğan | 750 TL |
Mersin KaridesiMersin jumbo karidesi, köy tereyağı, sarımsak, bourbon viskili bisque sos | 1.150 TL |
Külde Sebze (Vejeteryan) odun ateşinden; kestane mantarı, brokoli, kereviz, pancar, karnıbahar, yer elması, avokado ve bebek havuç, zerdeçallı narenciye sos ile | 900 TL |
Armut & Peynir (Vejeteryan) Taş fırından pelver ve Konya küflü peyniri dolgulu yerel Mazı armudu, incir uyutma ve fırın Mihaliç peyniri | 650 TL |
Anadolu’dan Gurme Peynirler Konya küflü, Karaman Divle Obruk, Canrüba, Niğde tabal, Bergama tulum | 900 TL |
%10 servis bedeli uygulanır. |