Çikolataiİncir, badem ve bitter çikolatalı çömlek kup sufle, vanilyalı dondurma ve kremalı vanilya sosu ile | 450 TL |
Armut Pişmaniye yatağında, krema ve karamel sos ile | 400 TL |
Baklava CheesecakeŞefin baklava yufkası ve Antep fıstığı ile cheesecake yorumu | 600 TL |
Kıtır Katmer Şefin özel katmer yorumu, yöresel Kaymaklı kuru kaymağı ve köy süt kaymağı ile | 450 TL |
Tatlı Yahni Nevşehirli Sadrazam Damat İbrahim Paşa döneminde saray mutfağında çalışan Kapadokyalı aşçıların yöre halkına aktardığı en geleneksel şekliyle; kuru meyveler ile doldurulan ve köy pekmezinde ağır ateşte pişirilen bitirgen kayısı, erik, incir ve hurma kurusu, Saraycık manda kaymağı ile | 650 TL |
Dondurma Üçlemesi Ceviz, badem vişne ve taze yaban mersini ile | 600 TL |
%10 servis bedeli uygulanır. |