Vadi Çileği Bahçelerimizden yetiştirdiğimiz çileklerimizi, narenciye kabukları ile aromalandırarak elde ettiğimiz nitelikli çilek püresini, portakal ve gül aromaları ile harmanlanmış Tanqueray Sevilla ile birleştirdik, biraz sakız ve vanilya notaları ile süsleyip limon otu samanı ile taçlandırdık. | 600 TL |
Kayısı & Badem Museum Hotel bahçelerinde yetiştirdiğimiz kayısılardan elde ettiğimiz marmelatı vanilya ile aromalandırarak oluşturduğumuz el yapımı kremamız ile kokteylimizin gövdesini oluşturduk. Dengesini bahçelerimizden gelen soğuk sıkım badem yağı ile yıkanmış Bombay Premier Cru cin ve çeşitli baharatlarla sağladık, yapımı bir ay süren iskelet yaprağı ile süsledik. | 700 TL |
Asma Yaprağı Vadide yetiştirdiğimiz Dimrit cinsi asma yaprakları ile tütsüleyerek aromalandırdığımız çeşitli baharatlar ve ananas tatlarına eşlik eden vanilya ile 5 gün demlenmiş Johny Walker Double Black viski ile kokteylimizi harmanladık, karamel şekeri ile sunduk. | 650 TL |
Gilaboru Kapadokya’nın kadim topraklarında yetişen ve tropik tatları anımsatan ekşi ve buruk Gilaboru meyvesine ek olarak vadi çileğimizi, kırmızı şarabımızı ve yedi çeşit baharatı kullanarak el yapımı bir krema elde ettik. Kokteylimizin gövdesini Knuthansen cin ile oluşturduk ve sürdürülebilir olması adına meyvenin posalarını güneşte kurutup kokteylimizi süslemede kullandık. | 650 TL |
Kavurga Buğday taneleri kavrularak elde edilen geleneksel kavurgayı elde döverek susam, sumak, kuru biber gibi baharatlar ile karıştırıp lezzetli bir eşlikçi yarattık. Kokteylimizin dengesini Patron silver tekila ve Mitre mezcal ile oluşturduk. Aromatik, hafif isli, tatlı ekşi, damağınızı şaşırtacak bir uyum yakaladık. | 900 TL |
Vadi Balı Bir doğa mucizesi olan kendi üretimimiz vadi balı ile aromaladırdığımız baharatlı el yapımı vişne şurubu kokteylimizin dengesini oluşturdu. Gövdesini ise limon otu ve vanilya ile demlenmiş Bulleit Bourbon viskiden alıyor. Tatlı ekşi ve şaşırmayı seven misafirlerimiz için harika bir tercih olacaktır. | 650 TL |
Alıç Kapadokya doğal bitki çeşitliliğinin bir parçası olan Alıç meyvesini el yapımı bir krema haline getirerek kokteylimizin üzerinde kullandık. Gövdesini ise Grey Goose vodka ile oluşturduğumuz kokteylimizi İç Anadolu bölgesinde yetişebilen nadir bulunur Demirhindi bitkisi ile aromalandırdığımız el yapımı bir şerbet ile taçlandırdık. | 600 TL |
Lavanta Kızılarmak kıyısında yer alan kendi lavanta bahçelerimizden hasat ettiğimiz ürünler ile el yapımı aromatik lavanta kremasını kokteylimizin üzerinde kullandık. Gövdesini ise Green Baboon cin ve yaban mersini ile oluştururken, sürdürülebilirlik felsefemize uygun olarak lavantaların posasından elde ettiğimiz el yapımı lavanta likörümüzü 72 saat kurutup kristalize ederek kokteylimizinin üzerinde değerlendirdik. | 850 TL |
Bal Kabağı Tatlı dengesini koruyabilmek adına tercihlerimizi rom ve bölgemize ait Emir üzümü ile hayat bulan “Altın Köpük” köpüklü şarabından yana kullandık. Bu ferah, dolgun tatları bal kabağının tatlılığıyla eşleştirdik. Hafif baharat notaları da hissedeceğiniz kokteylimizi son olarak taze kavrulmuş kabak çekirdekleriyle taçlandırdık. | 750 TL |
%10 servis bedeli uygulanır. |