Cavo
Tarihi bir mağaranın restore edilmesi ile hayata geçmiş olan Cavo, aynı zamanda Anadolu’nun en başarılı şarap üreticilerinin şaraplarından oluşan eşsiz bir şarap koleksiyonunun sergilendiği mistik bir özel alan. Lil’a yemeklerinde olduğu gibi şarap koleksiyonunda da oldukça iddialı.




HEAD SOMMELIER - ÖZGÜR ÖZKAN
Kapadokya doğumlu Özgür Özkan, yeme-içme dünyasındaki yolculuğuna Museum Hotel’in mutfağında başladı. İstanbul ve Amerika’daki üst düzey mutfaklarda edindiği deneyimlerin ardından, zamanla şarap ve kokteyl dünyasına olan ilgisinin mutfağa duyduğu ilgiden ağır bastığını fark etti. Bu tutkusu, onu şarap tadımı, yerel terroir, doğal üreticiler ve modern mixology alanlarında derinleşmeye yöneltti. 2024 yılından bu yana Museum Hotel ve Lil’a Restaurant’ın Head Sommelier & Mixologist’i olarak görev yapan Özgür Özkan, Kapadokya’nın üzüm ruhunu kadehlere yansıtmaya devam ediyor.